Expertisecentrum Relaties, Intimiteit, Seksualiteit,
Kindermishandeling, Huiselijk Geweld en Seksueel Geweld

Voor onderwijs, zorg en welzijn

Organisatie advies

Is het lastig om thema’s als seksuele gezondheid of seksueel geweld in te bedden binnen de organisatie? FABRIEK69 ondersteunt jullie graag!

Trainingen

Zoek je een training voor jezelf of voor jouw team?  Zowel voor open inschrijving als incompany kan je bij FABRIEK69 terecht. Ook organiseren we regelmatig masterclasses en dragen we bij aan congressen.

Soms is er op individueel niveau net even wat extra begeleiding van een expert wenselijk. Fabriek69 denkt graag met je mee op de thema’s relaties, intimiteit en seksualiteit (RIS). Neem contact met ons op, of lees eerst meer over een consult bij Fabriek69.

Wat we doen

FABRIEK69 zorgt voor Leuke en interactieve workshops inbedding van het thema seksualiteit in de organisatie openheid over seksuele gezondheid & seksueel geweld ondersteuning aan professionals om lastige thema’s bespreekbaar te maken
FABRIEK69 zorgt voor
Openheid over seksuele gezondheid & seksueel geweld

Dit kan je van FABRIEK69 verwachten

Met passie

Wie ons spreekt zal het direct opvallen. We zijn enorm bevlogen en doen ons werk met heel veel plezier en passie!

Expertise

Wij zijn experts met kennis en kunde. Wij zijn helemaal thuis in onze thema’s en altijd op te hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Persoonlijk

Wij zijn geen grote logge organisatie, maar vinden persoonlijk, direct contact en korte lijntjes erg belangrijk.

Flexibel

Van een offline training naar een online training? Groepsgrootte wijzigen? Andere datum? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Verbindend

Ons motto is: ‘samen kan je zoveel meer dan alleen’. Dus werken wij graag samen met anderen, in alle openheid en transparantie.

Tikkeltje eigenwijs

Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Soms is het nodig buiten bestaande kaders te denken en te kijken naar wat wél kan.

Wat wij te bieden hebben

Een kleine selectie van onze trainingen

Training:
Vlaggensysteem

Wanneer gaat gezond seksueel experimenteren over in licht of zelfs zwaar grensoverschrijdend gedrag? Het Vlaggensysteem is een objectieve methodiek om seksueel gedrag van (zeer jonge) kinderen en jongeren in kaart te brengen, te duiden en er een passende pedagogische reactie op te kunnen geven. Deze basistraining is voor 6 SKJ-punten geaccrediteerd en hierna kun je de train-de-trainer volgen.

Training:
Stappen door de Meldcode

Leren, Oefenen en Ervaren! Dat zijn de drie kenmerken die centraal staan tijdens deze training. Leer wat de meldcode en aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling inhouden. Oefen met het toepassen van de stappen van de meldcode met een realistische casus. En ervaar wat de meldcode jou als professional kan opleveren. Deze training is geschikt voor professionals werkzaam binnen onderwijs, zorg en welzijn en is voor 6 SKJ-punten geaccrediteerd.

Training:
Mijn kind merkt er niks van

Ouders onderschatten soms de impact van hun ruzies op hun kinderen. Leer hoe je deze impact bespreekt met ouders in onze training met Virtual Reality simulatie. Ontdek in deze unieke training hoe je ouders bewust maakt en hen stimuleert tot gedragsverandering.

Deze training is geaccrediteerd voor 6.75 SKJ-punten.

Wat onze klanten vinden

De laatste reviews van onze klanten op Google.

Joyce Grul
Uitstekende samenwerking met Fabriek69 voor seksuele veiligheidstrainingen Als programmamanager seksuele veiligheid aan de Universiteit Maastricht heb ik recentelijk samengewerkt met Fabriek69 voor het organiseren van trainingen gericht op medewerkers die een ondersteunende rol vervullen voor studenten, evenals teams die zich bezighouden met sociale veiligheid voor zowel studenten als medewerkers. Mijn ervaring met Fabriek69 was buitengewoon positief, en ik wil graag mijn ervaring delen. Allereerst hebben zij goede trainingen op maat geleverd die aansluiten op onze specifieke behoeften. Deelnemers waren zeer te spreken over de geboden trainingen, zowel wat betreft gespreksvaardigheden met slachtoffers van seksueel geweld als met daders. Fabriek69 heeft een effectieve aanpak waarbij ze niet alleen de nodige context verschaffen, maar ook helderheid bieden, praktische tips verstrekken en deelnemers laten oefenen met uiterst getalenteerde trainingsacteurs. Fabriek69 wist op een doeltreffende manier de brug te slaan tussen theoretische kennis en praktische toepassing, wat resulteerde in een trainingstraject dat niet alleen informatief maar ook zeer bruikbaar was voor onze medewerkers. Wat deze samenwerking extra waardevol maakte, was het vermogen van Fabriek69 om actief bij te dragen aan het waarborgen van seksuele veiligheid op institutioneel niveau. Ze fungeerden niet alleen als trainers maar ook als betrouwbare sparringspartners. Hun vermogen om mee te denken over bredere beleidskwesties en institutionele maatregelen was zeer waardevol en getuigt van een diepgaand begrip van de complexiteit van seksuele veiligheid op organisatieniveau. Al met al kan ik Fabriek69 van harte aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige trainingen op het gebied van seksuele veiligheid. Hun professionele aanpak, flexibiliteit en vermogen om maatwerk te leveren, maken hen tot een uitstekende keuze voor het bevorderen van een veilige en respectvolle omgeving binnen een onderwijsinstelling.
yes van der Ploeg
Als trainingsacteur werk ik regelmatig samen met Fabriek 69. Tijdens de trainingen over gespreksvoering na seksueel geweld was ik onder de indruk van de kennis en ervaring mbt dit onderwerp, maar ook van de manier waarop de trainers veiligheid en openheid weten te creëren. Er is een mooie balans tussen kennisoverdracht, het delen van ervaringen/ meningen en oefenen. Het is een pittig thema, maar zeker in goede handen. Naast dit alles zijn het ook nog eens leuke mensen met veel humor, dan maakt het werken met hen erg fijn!
Richard Korver
Goede integere mensen. Juiste kennis. Open minded. Betrokken. Bevlogen Precies waar ik blij van word. En jij misschien ook wel! Richard Korver, advocaat
Silvia De wilde
Enthousiaste trainers met uitgebreide kennis. Leuke en leerzame trainingen. Top!
Monique Bijkerk
Afgelopen twee jaar al meerdere prettige samenwerkingen gehad met Fabriek69. De trainingen en workshops die ze verzorgen doen ze zeer deskundig en professioneel. Uiterst vriendelijke trainers ook. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking tussen Fabriek69 en Stichting Snoezelzorg.
Iva Bicanic
De kracht van Fabriek69 is de bevlogenheid, expertise en vriendelijkheid van de mensen die Fabriek69 hebben opgezet. En ze weten ook nog eens waarover ze het hebben. Van harte aanbevolen!
bobbie van Zessen
Afgelopen maand heeft Fabriek 69 een interne training georganiseerd over het Vlaggensysteem. Het waren fijne en gemotiveerde trainers en de training was goed afgestemd op onze doelgroep, wat zorgde voor een zeer waardevolle middag!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze van onze activiteiten en aanbod? En ook de laatste trends in Nederland op het gebied van relaties, intimiteit, seksualiteit, kindermishandeling en huiselijk geweld? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

(Je ontvangt deze eenmaal per 14 dagen in je mailbox)

dit veld niet invullen s.v.p.

× Hoe kan ik je helpen?