Podcast #3: Lekker in je lijf

Pedagoog en consulent seksuele gezondheid NVVS én moeder van drie kinderen, Esther van der Steeg, schreef een boek, “Lekker in je lijf”, over meiden met eerlijke en duidelijke informatie over hun geslachtsdelen.

Het boek geeft, samen met de grappige en informatieve tekeningen, kinderen de boodschap dat praten over je lichaam en seks oké is. Bovendien dragen kennis en een positief lichaamsbeeld bij aan lekker in je lijf zitten.

De derde podcast van FABRIEK69 gaat o.a. over het boek van Esther en waarom het in opvoeding zo belangrijk is om al heel vroeg met kinderen open en eerlijk te praten over het lichaam, gevoelens en seksualiteit te praten, welke taal je hiervoor gebruikt en dat minder seksualiteit iets volkomen anders is dan volwassen seksualiteit. Ook worden er praktische tips gegeven over hoe je dit zou kunnen aanpakken. Veel luisterplezier!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] nam samen met Esther (auteur van ‘Lekker in je lijf’) een interessante podcast op over haar boek, praten over lichaam, gevoelens en seksualiteit, met praktische […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?