Podcast #6: NIVEA….. (gesprek met Kim van Laar)

In deze zesde podcast van FABRIEK69 praten we met Kim van Laar van Team KIM en hebben we het over NIVEA. Juist in de “Week tegen Kindermishandeling” (15 – 21 nov 2021) is deze podcast het beluisteren meer dan waard.

Kim is project manager & initiatiefneemster van Team-Kim en is daarnaast Pedagoog, trainer en ervaringsdeskundige kindermishandeling. Team-Kim geeft voorlichting over kindermishandeling aan kinderen, jongeren en professionals binnen Nederland. Aan de hand van persoonlijke, ervaringsdeskundige verhalen van jongvolwassene maken wij kindermishandeling bespreekbaar. De ervaringsdeskundigen van Team-Kim weten als geen ander hoe het voelt om kindermishandeling mee te maken. Hun missie is om de aanpak tegen kindermishandeling in een andere vorm te gieten. Zij laten zien dat je, ondanks een moeilijke en pijnlijke jeugd, op een positieve manier een waardevolle bijdrage kan leveren.

Met Kim praten we hoe je die bijdrage als professional, die met (jonge) kinderen en jongeren werkt kunt leveren, zonder daarbij allerlei aannames en invullingen te doen. Want die kunnen funest zijn in het helpen en begeleiden van (jonge) kinderen en jongeren in een onveilige situatie. Hoe dat precies zit en werkt? Beluister de Fabriek69 Podcast van deze week.

www.fabriek69.nl
www.team-kim.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?